Tennisarmbånd til din smag

Riviere armbåndet, som også går under navnet tennisarmbånd, er en ægte klassiker. Det har et elegant, eksklusivt og enkelt design. Disse tennisarmbånd findes ofte i guld og platin, og laves med nogle af de bedste diamanter i verden.

Hvis du gerne vil forkæle din udkårne med en udsøgt gave, kan du med fordel investere i et tennisarmbånd. De har et tidsløst og klassisk design, som aldrig går af mode. De er tilmed også holdbare, så du ikke skal ud og investere i et nyt. De kan anvendes til enhver lejlighed. Tilmed kan de som sagt fås i mere klassiske udgaver, men kan også få mere personligt prægede armbånd med flotte og unikke detaljer.

Når du skal finde det helt rette armbånd til en kær eller dig selv, er det en god idé at besøge en fysisk butik. På den måde kan du få en kompetent vejledning, og i samarbejde finde et smykke, der passer perfekt til dig.

Lidt fakta om tennisarmbånd

Et tennisarmbånd kaldes også et riviere armbånd. Riviere er fransk og betyder ‘flod’. Armbåndet har fået dette navn, fordi stenene så at sige flyder rundt om halsen. Stenene, som oftest er i guld og platin, har som regel den samme størrelse. De kan dog også forekomme i den variant, hvor de trinvist bliver større og større ind mod midten.

Armbåndet af denne type siges at være opfundet i det 18. århundrede, men er stadig den dag i dag et populært smykke. Som regel er de ensartet i farven, men i det 18. århundrede var det en kort overgang på mode med forskellige farver i smykket. En berømt skikkelse der har båret denne type armbånd er den franske dronning Marie-Antoinette. Hun er særligt berømt, da hun var den sidste dronning før den franske revolution. Hun endte med at blive halshugget, ligesom sin mand Ludvig d. 16.